Deasupra norilor ? Fuga de dentist

Deasupra norilor sau de ce fugim de dentist!

În filmul ”Vrăjitorul din Oz”, fetița Dorothy, este foarte nefericită pentru că irascibila miss Almira Gulch din sat vrea să i-l ia pe Toto, cățelul ei. Aceasta, fiind mușcată de Toto, își face apariția cu un ordin de la tribunal și îl ia pe Toto să-l ducă să fie ucis. Toto scapă și se întoarce la Dorothy. În disperarea ei, Dorothy se duce să li se confeseze mătușii Em și unchiului Henry, dar ei sunt prea ocupați ca să o asculte și îi spun să ”își ia valea”. Ea îi spune lui Toto: ”Există undeva un loc minunat, sus, deasupra norilor, unde toată lumea este fericită și nimeni nu este ticălos.” Tare mult i-ar fi plăcut să fie acolo! Și deodată, se iscă o tornadă puternică care cuprinde Kansas-ul, iar ea și Toto sunt ridicați în înaltul cerului și se trezesc în ținutul Oz. La prima vedere, totul pare extraordinar, dar curând, ea are parte tot de vechile experiențe. Femeia rea din sat s-a întors sub înfățișarea unei vrăjitoare, care încearcă să i-l ia pe Toto. Așa că Dorothy și-ar dori să fie înapoi în Kansas. Vrei să afli prin ce experiențe a mai trecut Dorothy? Urmărește tu filmul mai departe …

                                                                                                                     

Învățătura poveștii este că dacă fugi de problemele tale, acestea vor fugi după tine. Prin urmare, și o problemă dentară are nevoie de o atenție imediată. Rezolvarea ei vine doar de la medicul dentist. Pe măsură ce amânăm să mergem la un cabinet stomatologic, nu doar că problema nu se rezolvă de la sine cum sperăm să se întâmple, ci se agravează. Cât costă amânarea? O stare de  spirit proastă, neputința de a mesteca corespunzător alimentele, pe unele chiar deloc, furie, enervare, dureri neplăcute care ne iau prin surprindere și cheltuieli financiare mai mari.

Ce să faci când te macină o durere de măsea și nu poți adormi din pricina ei? Dar când te încrâncenezi într-o situație pe care o consideri trecătoare? Cât e de util să o rezolvi mai repede? Te invităm să-ți faci o programare la numărul de telefon 0723 277 878.

                                                                                                                                            Alina Iolu

Consilier pentru dezvoltare personală

Lasă un comentariu:

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.

Site Footer